Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 12 اسفند 1402 - 16:33

مسقطی قالبی بدون شیر

مسقطی قالبی بدون شیر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای مسقطی قالبی بدون شیر

نشاسته نصف پیمانه

آب : 2 پیمانه

شکر : 1 پیمانه

خلال بادام : به مقدار لازم

خلال پسته : به مقدار لازم

زعفران آب کرده : به مقدار لازم

روغن مایع : 3 قاشق غذا خوری

کره : 25 گرم

گلاب : 4 قاشق غذاخوری

هل : به مقدار لازم

طرز تهیه مسقطی قالبی بدون شیر
ابتدا نشاسته را با یک پیمانه آب سرد حل می کنیم.

سپس 1 پیمانه آب باقیمانده را با 1 پیمانه شکر و روغن مایع مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا محلول بجوشد تا غلظت فرنی را بدست آورد.

بعد می گذاریم این مواد با حرارت کم بجوشد و هر از گاهی با قاشق چوبی آنرا هم می زنیم.

نیم ساعت بعد دانه های هل را اضافه کرده و در آخر  خلال بادام، خلال پسته و زعفران آبکرده را به مواد اضافه می کنیم.

5 دقیقه قبل از پایان کار، گلاب را اضافه کرده و می گذاریم مواد خوب جا بیفتد و از ظرف جدا شود.

سپس ظرف مورد نظر را چرب کرده مسقطی را داخل آن ریخته تا سرد شود بعد برش می دهیم.

نکته : نشاسته را از قبل خیس کنید که ترشی آن گرفته شود. این مسقطی حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه زمان می بردتا آماده شود.

برچسب ها: دسرطرز تهیه مسقطیمسقطیمسقطی قالبی تعداد بازديد: 632 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است