Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 01:02

كمپوت شبرنگ

كمپوت شبرنگ

shooroshirin1

2 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شبرنگ سفت 500 گرم

 

شكر 200 گرم

 

آب 2 پیمانه

 

آب انگورسیاه یك‌دوم پیمانه

آشپزباشی - پوراندخت نمیرانیان

 

شبرنگ‌ها را بشوئید. ظرفی را از آب پركنید و روی حرارت بگذارید تا به‌جوش آید. بعد شبرنگ‌‌ها را دانه‌دانه داخل صافی بچینید؛ به‌طوری كه روی هم قرار نگیرند.

حالا صافی را روی ظرف آب قرار دهید و روی شبرنگ‌ها پارچه‌ نخی نمدار بكشید و 15 دقیقه صبر كنید تا قدری نرم شوند. بعد بگذارید سرد شود. شكر، آب و آب انگور را روی حرارت بگذارید و به مدت 20 دقیقه بجوشانید.

اكنون شبرنگ‌های سردشده را داخل شیشه‌ تمیز بچینید و شربت داغ را روی آن بریزید. اكنون شیشه را درون قابلمه‌ آب گرم قرار دهید و روی حرارت بگذارید و به مدت 1 ساعت بپزید. پس از سردشدن، درِ شیشه را ببندید و داخل یخچال نگه‌ دارید.

 

برچسب ها: شیرینی پزیکمپوتانواع کمپوتطرز تهیه کمپوتآموزش کمپوتمواد اولیه کمپوتپوراندخت نمیرانیاندستور کمپوتكمپوت شبرنگ تعداد بازديد: 983 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است