Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 05:26

موس انبه و نارگیل

موس انبه و نارگیل

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 لیوان

آب سرد 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری

شیر نارگیل 250 میلی لیتر (1 پیمانه)

شکر 3 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری

پوست لیموی رنده کرده 2 قاشق چایخوری

خامه قنادی 250 میلی لیتر (1 پیمانه)

پودر نارگیل 30 گرم

پوره انبه  750 گرم

پودر پسته برای تزئین به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - مژگان فرهنگ

آب را در ظرف مناسبی بریزید، پودر ژلاتین را رویش بپاشید و آن را به روش بن‌ماری (حرارت بخار آب جوش) حل کنید.

آن‌گاه شیر نارگیل، شکر، آبلیمو، پوست لیمو و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

حالا ژلاتین حلکرده را به آن بیفزائید و هم بزنید. سپس پودر نارگیل را افزوده و مخلوط کنید. اکنون نیمی از پوره انبه را درون این مایه بریزید و مخلوط کنید.

سپس قدری از باقیمانده پوره انبه را درون لیوان‌ها بریزید و بعد موس را بیفزائید. اکنون دوباره پوره انبه و موس را درون لیوان‌ها بریزید و دسر را با پودر پسته بیارائید.

برچسب ها: انواع دسرموس انبه و نارگیلانواع موسآشپزباشیمژگان فرهنگ تعداد بازديد: 1079 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است