Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 2 اردیبهشت 1398 - 18:50

پودینگ پرتقالی

پودینگ پرتقالی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

کره نرم 125 گرم

وانیلين يك‌چهارم قاشق چایخوری

پوست پرتقال رنده کرده 1 قاشق چایخوری

شکر 90 گرم

تخم مرغ  2 عدد

آرد 150 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

آب پرتقال 60 میلی لیتر (يك‌چهارم پيمانه)

پوست پرتقال شیرین كرده 30 گرم

کشمش 50 گرم

شکر 150 گرم

آب پرتقال 80 میلی لیتر  (يك‌سوم پيمانه)

ماهنامه آشپزباشی - مریم امیری

6 قالب را به گنجایش 180 میلی لیتر چرب کنید و فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم نمائيد. آن‌گاه کره، وانیل، پوست پرتقال و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود .

بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بيفزائيد و خوب مخلوط كنيد. سپس مخلوط الك كرده آرد و بیکینگ پودر را همراه با آب پرتقال به مایه بيفزائيد و مخلوط کنید. حالا پوست پرتقال و کشمش را نيز افزوده و مخلوط سازيد.

اكنون مایه فراهم كرده را بين قالب‌ها تقسیم کنید و پودينگ را به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر بپزید. اينك آب پرتقال و شکر را در ظرف مناسبی بريزيد و 5 دقيقه روی حرارت بجوشانيد.

هنگام پذيرائی، شربت پرتقال را روی پودينگ بريزيد.

برچسب ها: انواع پودینگآشپزباشیمریم امیریپودینگ پرتقالی تعداد بازديد: 669 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است