Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 11:25

اسلایس كشمش و گردو

اسلایس كشمش و گردو

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شیر عسلی 180 میلی‌لیتر

 

كره  125 گرم

 

بیسكویت خردكرده  150 گرم

 

كشمش  200 گرم

 

میوه‌های گلسه  100 گرم

 

گردوی خردكرده  200 گرم

 

پودر نارگیل  65 گرم

 

شكلات آبكرده  100 گرم

 

گردو برای تزئین به مقدار لازم

آشپزباشی- مریم امیری

 

قالب مستطیلی به اندازه‌ی 20×30 سانتیمتر را با فویل بپوشانید؛ به طوری كه از دو طرف بالا بیاید. در ظرف مناسبی شیرعسلی و كره را بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس بیسكویت، كشمش، میوه‌های گلسه، گردو و پودر نارگیل را بیفزائید و خوب مخلوط كنید و از روی حرارت بردارید.

حالا مواد را داخل قالب آماده بریزید و روی آن را صاف كنید. شكلات را آب كنید و روی شیرینی بریزید و با گردو، روی شكلات را بپوشانید. بعد قالب را در یخچال قرار دهید و پس از چند ساعت، آن را برش بزنید و از قالب خارج كنید.

یادآوری: گردوها را به مدت 10 دقیقه در فر(تاون) برشته كنید تا طعم بهتری پیدا كند.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیاسلایسآشپزباشیمریم امیریاسلایس كشمش و گردواسلایس کشمشمواد لازم اسلایس کشمش تعداد بازديد: 1678 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است