Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 01:29

دسر طالبی

دسر طالبی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

پوره طالبی ................ ۳ لیوان

شکر ................۱/۲ لیوان

ژله طالبی ................... ۱ بسته

آب جوش................۱ لیوان

پودر ژلاتین................... ۲ ق غذا خوری

خامه صبحانه ...................۱۰۰ گرم

بستنی وانیلی ................... ۱۰۰ گرم

 

 طرز تهیه

ابتدا یک عدد طالبی متوسط را پوست بگیرید و خرد کنید و کنار قرار دهید، ژلاتین را چند قاشق آب سرد مخلوط کنید و برای ۵ دقیقه صبر کنید تا اسفنجی شود و کاملا سفت شود و حجم آن زیاد شود سپس روی بخار کتری بن ماری کنید تا کاملا مخلوط آبکی و ذرات ژلاتین صاف شود و بعد کنار قرار دهید تا خنک شود.

در ادامه ژله طالبی را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید و بعد روی حرارت قرار دهید تا بن ماری شود، یا می توانید برای ۱ دقیقه داخل مایکروفر به قدرت ۱۰۰درصد قرار دهید تا بن ماری شود و بعد کنار قرار دهید تا از دما بیفتد و خنک شود.

حالا باید طالبی را داخل مخلوط کن ریخته و میکس کنید تا پوره شود و اگر دیدید تکه های بزرگی داخل آن بود می توانید از صافی رد کنید، سه لیوان از پوره طالبی را جدا کنید و به آن شکر و ژله و ژلاتین و خامه و بستنی وانیلی بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد میکس شود و بعد دسر را داخل قالب مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و بعد داخل دیس مورد نظر برگردانید.

در ادامه باید روکش مخملی را تهیه کنید برای این کار چند بیسکویت پتی بور را داخل آسیاب بریزید و میکس کنید تا پودری شود و برای این که بافت یکدستی داشته باشد بهتر است یک بار الک کنید و بعد داخل کاسه بریزید و رنگ سبز خوراکی به آن اضافه کنید و با دست خوب ماساژ دهید تا رنگ بگیرد و بعد داخل یک سینی قرار دهید و برای ۵ الی ۱۰ دقیقه داخل فر ۱۸۰ قرار دهید تا کاملا خشک شود و بعد دوباره آسیاب کنید تا پودری شود و بعد با الک روی دسر بریزید و سعی کنید تمام دسر را کاور کنید و تزیین کنید.

 

فوت و فن های دستور پخت دسر طالبی

برای جابجایی دسر باید سینی را خیس کنید تا بتوانید به راحتی دسر را بدون جابجایی خرد کنید.

می توانید با هر نوع دسری که دوست دارید این روکش مخلمی را با رنگ مورد نظر تهیه کنید.

می توانید بدون تهیه روکش مخملی نیز این دسر را تهیه کنید.

برچسب ها: دسردسر میوه ایطرز تهیه دسردسر سنتیدسر طالبی تعداد بازديد: 203 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟