Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 10:52

ترافل خرما

ترافل خرما

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره 1 قاشق سوپخوری

 

شكر 60 گرم

 

تخم مرغ همزده 2 عدد

 

وانیلین 1 قاشق چایخوری

 

خرمای پوست‌گرفته هسته درآورده و خردكرده 310 گرم

 

كورن‌فلكس خردكرده 100 گرم

 

گردوی برشته و خردكرده 60 گرم

 

پودر نارگیل 100 گرم

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

در ظرف مناسبی، كره، شكر و تخم‌مرغ‌ها را بریزید، روی بخار آب جوش بگذارید و پیوسته در حدود 10 دقیقه با مفتول دستی بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و وانیلین را اضافه كنید. اكنون خرما، كورن‌فلكس و گردو را بیفزائید و خوب مخلوط نمائید.

حالا هربار به اندازه یك قاشق چایخوری سرپُر از مواد بردارید؛ در دست به شكل توپ درآورید و در پودر نارگیل بغلتانید. آن‌گاه در سینی كاغذ انداخته قرار دهید و در یخچال بگذارید تا سفت شود. اینك ترافل خرما را برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: ترافلشیرینی پزیآشپزباشیافسانه اسفندیاریترافل خرماآموزش ترافل خرماروش تهیه ترافل خرما تعداد بازديد: 671 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است