Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 21:33

چيز كيك نوتلا و توت فرنگی

چيز كيك نوتلا و توت فرنگی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

بیسکویت کرمدار شکلاتی پودر کرده 220 گرم

کره آبکرده 50 گرم

پودر ژلاتين  ١ قاشق سوپخوري

آب سرد  60 ميلي ليتر (یک‌چهارم پیمانه)

پنیر خامه ای  650 گرم

شکر   100 گرم

اسانس وانیل  1 قاشق چایخوری

نوتلا   470 گرم

پودر کاکائو  3 قاشق سوپخوري

خامه قنادی همزده و فرم گرفته  200 گرم

توت فرنگی   به میزان لازم

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید و کف قالب کمربندی به قطر ٢٥ سانتيمتر بریزید و بفشارید.

آن‌گاه قالب را در یخچال بگذارید. حالا پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید.

سپس پنیر خامه‌ای، شکر، وانیل، نوتلا و پودر کاکائو را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد خامه فرم گرفته و محلول ژلاتين را افزوده و مخلوط نمائید.

اکنون توت فرنگي‌ها را از وسط برش دهید و دور تا دور قالب بچينيد. آن‌گاه مایه پنیری فراهم کرده را در قالب روی بیسکویت بریزید و چیزکیک را دست کم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

اینک چیز کیک را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و با توت‌فرنگی بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیعارفه ابن الرضاچیز کیک نوتلاچیز کیک نوتلا و توت فرنگیطرز تهیه چیز کیک نوتلا و توت فرنگیدسر خوشمزه با نوتلا تعداد بازديد: 2339 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟