Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 06:08

كمپوت انجیر

كمپوت انجیر

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آب 6 پیمانه

 

زاج یك دوم قاشق چایخوری

 

انجیر یك كیلوگرم

 

شكر 300 گرم

 

آبلیموتازه 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - پوراندخت نمیرانیان

 

ابتدا 4 پیمانه از آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. بعد زاج را اضافه‌كنید. حالا انجیرها را دانه‌دانه داخل آب قرار دهید؛ به‌طوری كه روی هم قرار نگیرند و به مدت 5 دقیقه بجوشانید.

اكنون انجیرها را دانه‌دانه بیرون آورید، داخل آبكش بگذارید و بلافاصله آب سرد رویشان بریزید و در ظرفی پر از آب سرد، به مدت 30 دقیقه قرار دهید.

اینك باقیمانده‌ شكر و آب را به مدت 20 دقیقه روی اجاق بگذارید. بعد آبلیمو را اضافه‌كنید. اكنون انجیرها را دانه‌دانه داخل شربت بیندازید و 10 دقیقه‌ دیگر بجوشانید.

پس از سردشدن، درون شیشه بریزید، درش را محكم ببندید و به‌صورت وارونه، در یخچال نگه‌داری نمائید.

 

برچسب ها: شیرینی پزیکمپوتانواع کمپوتطرز تهیه کمپوتمواد اولیه کمپوتپوراندخت نمیرانیاندستور کمپوتكمپوت انجیر تعداد بازديد: 649 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است