Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 19:23

پاستل کندی

پاستل کندی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کرۀ نرم شده در محیط    50 گرم
کورن سیروپ یا گلوکز   150 گرم
پودر شکر الک کرده در حدود 400-500 گرم
رنگ یا اسانس دلخواه   به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو مقدم:

روش‌تهیه


کره و گلوکز را با هم مخلوط کنید تا صاف و یکنواخت شود.آن گاه یک پیمانه از پودر شکر را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.سپس باقیماندۀ پودر شکر را کم کم به این مایه افزوده و ورز دهید تا خمیر لطیف و منسجمی به دست آید.حالا خمیر را به چند قسمت،تقسیم کنید و هر قسمت را با رنگ دلخواه  و دو سه قطره اسانس ترکیب نمائید و ورز دهید.اکنون خمیرها را رول کنید و هر دو رنگ را به هم بتابانید و به اندازه های دلخواهتان برش دهید.آن گاه کندی ها را چند ساعت در یخچال نگه دارید و بعد در ظرف مناسب پذیرائی بچینید.

یادآوری

چنانچه خمیر شل و چسبنده بود،می توانید قدری پودر شکر به آن بیفزائید.

برچسب ها: پاستیلپاستیل کندیپاستیل خانگیطرز تهیه پاستیل خانگی تعداد بازديد: 975 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است