Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 23:00

دسر فیولانتین

دسر فیولانتین

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر

سفیده تخم مرغ 4 عدد

شکر 200 گرم

آب 70 میلی لیتر

پودر فندق 70 گرم

شکلات تلخ (آبکرده) 300 گرم

مواد لازم برای تهیه کرم عسلی:

شکلات سفید (خرد کرده) 75 گرم

کرمفیل شیر 150 گرم

عسل 60 میلی‌لیتر  (یک‌چهارم پیمانه)

پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری

آب 3 قاشق سوپخوری

خامه فرم گرفته  350 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

سفیده تخم‌مرغ‌ها را همراه با 50 گرم از شکر با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آن‌گاه باقیمانده شکر را همراه با آب، روی حرارت قرار دهید و بجوشانید تا شربت به دمای 121 درجه سانتیگراد برسد.

حالا شربت را به آرامی به سفید‌ه‌های تخم‌مرغ بیفزائید و همچنان به هم زدن ادامه دهید تا مرنگ خنک شود. سپس نیمی از پودر فندق را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون سینی شیرینی پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی آن دایره ای به قطر 25 سانتیمتر رسم کنید و کاغذ را برگردانید. آن‌گاه مرنگ را در این دایره روی کاغذ روغنی بریزید و صاف کنید.

اینک باقیمانده پودر فندق را روی مرنگ بپاشید و آن را به مدت تقریبی یک ساعت در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید. 

اکنون دو دایره دیگر، به قطر 25 سانتیمتر روی کاغذ روغنی بکشید و شکلات را روی دایره‌های رسم شده بر روی کاغذ روغنی بریزید. 

همینکه شکلات بست و اندکی سفت شد، هر دایره از شکلات‌ها را به آرامی و به کمک چاقوی تیز، به 8 مثلث مساوی تقسیم کنید. 

حالا مرنگ فندقی خنک شده را در ظرف مناسبی قرار دهید و رویش را با کرم عسلی بپوشانید. سپس یک لایه از شکلات‌ها را روی کرم بگذارید و دوباره روی شکلات را با کرم بپوشانید.

اینک روی دسر را با باقیمانده شکلات‌های مثلثی شکل بیارائید و آن را  2 ساعت در یخچال نگهدارید تا آماده مصرف شود.

روش تهیه کرم عسلی: شکلات را به روش بن‌ماری آب کنید و بعد کرمفیل را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا گرم و روان شود. آن‌گاه عسل را افزوده و کرم را از روی حرارت بردارید.

حالا پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری حل کنید.  سپس محلول ژلاتین را به کرم افزوده و مخلوط نمائید و بعد خامه فرم گرفته را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید تا کرم صاف و یکنواخت شود.

برچسب ها: انواع دسرآشپزباشیمریم امیریدسر خوشمزهدسر جدیددسر فیولانتین تعداد بازديد: 1274 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است