Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 23 تیر 1403 - 13:29

پارفه موز

پارفه موز

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

شیر: ۴ لیوان

پودر کرم کارامل: ۱ بسته

شکر: نصف لیوان

موز: ۲ عدد

نشاسته ذرت: ۷ قاشق غذاخوری

خامه صبحانه: ۱ بسته

بیسکوییت پتی‌پور: ۱ بسته

 

طرز تهیه

برای درست کردن این دسر خوشمزه، ابتدا شیر را داخل یک قابلمه مناسب بریزید، سپس شکر، پودر کرم کارامل و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و محتویات داخل قابلمه را به صورت مرتب هم بزنید تا زمانی که مایه دسر شروع به جوشیدن کند. وقتی مایه دسر به غلظت رسید، اجاق گاز را خاموش کنید. خامه صبحانه را که به دمای محیط رسیده است، داخل یک کاسه بریزید و یک ملاقه از مایه دسر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خامه رقیق شود، سپس به قابلمه اضافه کنید و مواد دسر را هم بزنید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.

موز را به صورت حلقه‌ای خرد کنید و بیسکوییت پتی‌پور را با گوشتکوب بکوبید تا پودر شود. حالا لیوان‌های دسر را آماده کنید و مقداری از پوره بیسکوییت را کف لیوان بریزید. چند حلقه موز را دورتادور لیوان بچینید، طوری که موز به دیواره لیوان بچسبد. حالا دوباره از مایه دسر داخل لیوان بریزید، پودر بیسکوییت را روی آن بریزید و دوباره موز بچینید و این کار را تا انتها ادامه بدهید. روی لیوان مقداری از سس کارامل را که داخل بسته کرم کارامل است، بریزید و چند حلقه موز برای تزیین بچینید. دسر را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود، سپس آماده سرو است، نوش جان.

 نکات مهم

۱ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می‌شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسر‌ها و غذا‌ها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی‌توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می‌توانید در بسته‌بندی‌های بهداشتی از فروشگاه‌های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.

۲ـ برای درست کردن این دسر، بیسکوییت پتی‌پور وانیلی مناسب است، اما می‌توانید به جای آن از هر نوع بیسکوییت ساده وانیلی که در دسترس دارید، استفاده کنید.

تعداد بازديد: 33 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است