Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 16:49

كمپوت آلبالو

كمپوت آلبالو

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آلبالو 1 كیلوگرم

 

شكر 400 گرم

 

آب آلبالو یك دوم پیمانه

آشپزباشی - پوراندخت نمیرانیان

 

آلبالوها را بشوئید و 200 گرم از شكر را لابه‌لای آن‌ها بپاشید و 30 دقیقه كنار بگذارید. اكنون باقیمانده‌ شكر را با آب آلبالو مخلوط كنید و بجوشانید.

بعد آلبالوها را روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی جوش آمد، حرارت را زیادكنید و به مدت20  دقیقه بجوشانید. آن‌گاه شربت را روی آلبالوها بریزید و دو دقیقه بجوشانید.

سپس شعله را خاموش كنید تا سرد شود. اینك كمپوت آلبالو را در شیشه بریزید، درش را ببندید و در یخچال نگه‌ دارید.

 

برچسب ها: شیرینی پزیکمپوتانواع کمپوتطرز تهیه کمپوتآموزش کمپوتمواد اولیه کمپوتدستور کمپوتكمپوت آلبالو تعداد بازديد: 614 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است