Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 فروردین 1398 - 17:09

مولتی بری موس|دسر تابستانی

مولتی بری موس|دسر تابستانی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 -10 نفر

توت فرنگی 300 گرم

شاتوت 100 گرم

تمشک 100 گرم

شکر  50 گرم

آبلیمو  1  قاشق چایخوری

پودر ژلاتین  2  قاشق سوپخوری

وانیل یک‌هشتم  قاشق چایخوری

خامه فرم داده شده  190 گرم

سفیده تخم مرغ  80 گرم

شکر 110 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

توت فرنگی، شاتوت و تمشک را با شکر و آبلیموی ترش تازه در بلندر بریزید و دستگاه را 2 دقیقه روشن کنید تا مواد پوره شوند .

یک‌دوم پیمانه از پوره را در ظرف کوچکی ریخته و ژلاتین را روی آن بپاشید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین آب شود سپس آن را با بقیه پوره مخلوط کنید وانیل و خامه را به مواد بیفزایید. 

سفیده تخم مرغ‌ها را با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً فرم بگیرد. سپس شکر را کم کم به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید. 

حالا سفیده را در چند مرحله به مواد افزوده و با لیسک مخلوط کنید. مایه آماده را در قالب سلیکونی با گنجایش 1 لیتر ریخته و آن را یک شب در فریزر قرار دهید تا خوب ببندد. 

دسر را در ظرف مورد نظر برگردانده و در صورت تمایل با کمی بریلو، میوه و شکلات تزیین و سرو کنید.

برچسب ها: دسر سردموسدسر میوه ایآشپزباشیمریم امیریدسر تابستانیمولتی بری موس تعداد بازديد: 770 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است