Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 25 تیر 1398 - 12:55

شكلات كاراملی

شكلات كاراملی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره 40 گرم

 

شكلات سیاه خرد كرده 250 گرم

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

آب جوش 2 قاشق سوپخوری

 

بیسكویت ساده به میزان لازم

 

مواد لازم رویه

 

خامه  300 میلی‌لیتر (یك‌ و یك‌چهارم پیمانه)

 

كره 50 گرم

 

عسل  140 گرم

 

شكر قهوه‌ای 75 گرم

 

شكلات خرد كرده 100 گرم

 

گردو، بادام و فندق برشته و خرد كرده 150 گرم

آشپزباشی – آرزو گنجی

 

قالب مربع را به اندازه 20 سانتیمتر، با فویل بپوشانید و خوب چرب كنید. آن‌گاه كره، شكلات، روغن مایع و آب جوش را در كاسه مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش (روش بن‌ماری) قرار دهید تا شكلات و كره آب شوند.

سپس مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و روی آن یك ردیف بیسكویت بچینید. حالا مواد رویه را روی بیسكویت‌ها بریزید و با پالت صاف كنید. قالب را در یخچال بگذارید تا شكلات كاملاً ببندد.

آن‌گاه شكلات كاراملی را به اندازه 2/5× 2/5 سانتیمتر ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه مواد رویه: خامه، كره، عسل و شكر قهوه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. سپس آن را به مدت تقریبی 20 دقیقه بجوشانید تا مایه كاراملی شود.

 حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و شكلات و آجیل را به مایه فراهم كرده بیفزائید و خوب هم بزنید تا شكلات آب شود.

یاد‌آوری: برای تهیه این شكلات از آجیل بی‌نمك استفاده كنید.

 

برچسب ها: شكلاتآموزش شكلاتشكلات كاراملیطرز تهیه شكلاتانواع شكلاتمواد اولیه شكلات تعداد بازديد: 733 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است