Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 26 مرداد 1397 - 01:05

دسر قهوه

دسر قهوه

shooroshirin

2 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم حدود 6  نفر

شیر 250 میلی‌لیتر (یک پیمانه)

شکر قهوه‌ای  100 گرم

پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری

قهوه فوری  1 قاشق سوپخوری

شکلات تلخ یا شیری  خرد کرده 100 گرم

پودر ژلاتین  2 قاشق سوپخوری

آب 80 میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

خامه فرم گرفته 250 گرم

آشپزباشی - آرزو گنجی

شیر، شکر، پودر کاکائو، قهوه و  شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا شکلات آب شود.

آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. حالا پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بن‌ماری (حرارت بخار آب جوش) حل کنید.

اکنون محلول ژلاتین را به مایة فراهم کرده بیفزائید و هم بزنید. همینکه این مخلوط خنک شد، خامه را به آن افزوده و هم بزنید.

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب دسر به گنجایش 1 لیتر بریزید و آن را در فریزر بگذارید تا کاملا ببندد و سفت شود.

آن‌گاه دسر را برای پذیرائی،‌ در ظرف مناسبی برگردانید.

یادآوری: بهتر است دسر را یک شب در فریزر نگه دارید تا بتوانید به راحتی آن را از قالب جدا کنید.

برچسب ها: انواع دسردسر قهوهآشپزباشیآرزو گنجیدسر خوشمزهدسر مدرن تعداد بازديد: 493 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است