Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 04:47

مارمالاد انبه

مارمالاد انبه

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

انبه‌ رسیده  2 عدد

 

شكر 500 گرم

 

پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی –شهين كبيری

 

ابتدا انبه را پوست بگیرید و گوشته‌ آن را از هسته جدا سازید. حالا گوشته را در مخلوط كن بریزید تا نرم شود. سپس شكر را با ژلاتین مخلوط كنید و به پوره‌ انبه بیفزائید و كاملاً هم بزنید و در ظرف مناسب مایكروویو بریزید.

ظرف حاوی پوره‌ انبه را به مدت 3 تا 4 دقیقه، با قدرت 100 درصد بپزید تا مارمالاد بجوشد و گاهی نیز آن را هم بزنید. دوباره این‌كار را تكرار كنید. اینك مارمالاد آماده‌ مصرف می‌باشد.

یادآوری: چون شكر مارمالاد و مدت پخت آن كم می‌باشد، بهتر است آن را در ظرف مناسب بریزید و در فریزر نگه‌دارید تا در تمام فصل، مارمالاد داشته باشید.

 

 

برچسب ها: مارمالادشیرینی پزیآموزش مارمالادانواع مارمالاددستور مارمالادطرز تهیه مارمالادمواد اولیه مارمالادشهين كبيریمارمالاد انبه تعداد بازديد: 1129 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است