Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 10:41

مُهلّبی

مُهلّبی

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 2 عدد

 

شكر 100 گرم

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری

 

شیر  500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

كره‌ی آبكرده 1 قاشق سوپخوری

 

اسانس وانیل یك‌دوم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

تخم‌مرغ‌ها و شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.

آن‌گاه آرد، آرد ذرت و شیر را به آن بیفزائید و مخلوط به دست آمده را روی حرارت ملایم بگذارید و پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.

سپس مهلبی را از روی حرارت بردارید، كره و وانیل را به آن بیفزائید و هم بزنید تا كره آب شود.

حالا مهلبی را در ظرف مناسبی بریزید و 2 ساعت در یخچال نگه‌ دارید تا ببندد. اكنون آن را و توت‌فرنگی و پودركاكائو بیارائید.

 

برچسب ها: انواع دسرآموزش دسرشیرینی و دسردستور تهیه دسرمواد لازم مهلبیروش تهیه مهلبیمهلبی تعداد بازديد: 685 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است