Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 24 آذر 1397 - 17:18

حلوای ایرمیک (سمولینا)

حلوای ایرمیک (سمولینا)

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 6 نفر

روغن مایع  50 گرم

کره  30 گرم

ایرمیک (سمولینا) 70 گرم

آرد 30 گرم

شیر 350 میلی‌لیتر

 (یک پیمانه + یک سوم پیمانه + 1 قاشق سوپخوری)

شکر 150 گرم

پودر هل 1 قاشق چایخوری

خلال پسته به میزان لازم

پرک بادام برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

روغن مایع، کره، ایرمیک و‌ آرد را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا آرد و ایرمیک به رنگ قهوه‌ای روشن درآید.

آن‌گاه مخلوط شیر و شکر را کم کم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا حلوا از ظرف جدا شود.

سپس پودر هل را اضافه کنید و حلوا را از روی حرارت بردارید. حالا حلوا را در ظرف مناسبی بریزید و  با خلال پسته و پرک بادام بیارائید.

یادآوری: می‌توانید حلوا را در قالب‌های سیلیکونی بریزید و قالب بزنید و در صورت دلخواه با شکلات بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو گنجیحلوای ایرمیکحلوا با آرد سمولیناطرز تهیه حلوای ایرمیکدسر خوشمزه سنتیمواد لازم برای تهیه حلوای ایرمیک تعداد بازديد: 151 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است