Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 06:28

حلوای زنجفیل

حلوای زنجفیل

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرد 700 گرم

 

روغن جامد 200 گرم

 

كره 150 گرم

 

پودر شكر 350 گرم

 

پودر زنجفیل 3 قاشق سوپخوری

 

پودر هل 1 قاشق سوپخوری

 

پودر قند و پودر كاكائو به مقدار كافی برای تزئین

آشپزباشی

 

ابتدا آرد را در تابه‌ی مناسبی بریزید، روی اجاق بگذارید و آن را تفت دهید تا خامی آرد از بین برود.

حالا آرد را الك كنید و دوباره روی حرارت قرار دهید، روغن و كره را بیفزائید.

دوباره آن را تفت دهید تا قدری رنگش تغییر كند. اینك از روی حرارت بردارید.

كمی كه از داغی افتاد، پودر شكر، زنجفیل و هل را اضافه كنید و كاملاً مخلوط نمائید.

سپس مایه را در یك سینی به اندازه‌ی تقریبی 20×30 سانتیمتر بریزید و خوب فشرده سازید.

آن‌گاه به شكل دلخواه برش دهید و با پودر قند و پودر كاكائو، تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش حلواانواع حلواروش تهیه حلواآشپزباشیدستور تهیه حلواحلوای زنجفیلحلوای زنجبیلی تعداد بازديد: 902 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این حلوا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است