Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 08:46

كاكا

كاكا

shooroshirin5

0 0

آسان

3 نفر

مواد مورد نیاز

آرد برنج 160 گرم

 

آرد گندم 150 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

شكر 180 گرم

 

شیر 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

زعفران حلكرده 1 قاشق چایخوری

 

ماست 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

كشمش 50 گرم

 

گردوی ریز خردكرده 50 گرم

 

روغن مخصوص سرخ‌كردنی به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

آرد برنج و آرد گندم را مخلوط و الك كنید و در كاسه‌ای بریزید.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، شكر، شیر، دارچین، زعفران و ماست را در كاسه‌ی دیگری بریزید و خوب مخلوط كنید تا شكر حل شود.

سپس مخلوط هر دو آرد، بیكینگ‌پودر، كشمش و گردو را به آن بیفزائید و قدری هم بزنید تا مایه‌ی صاف و یكدستی به دست آید.

حالا روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق‌داغ كنید.

اكنون حلقه‌ی فلزی به قطر تقریبی 7 سانتیمتر را درون روغن قرار دهید و هر بار اندكی از مایه‌ی فراهم كرده را درون آن بریزید و دو طرفش را برشته كنید.

اینك كاكا را با دارچین، شكر و گردو بیارائید.

 

برچسب ها: دسرانواع دسرآموزش دسرشیرینی و دسرمواد لازم کاکاروش تهیه کاکادستور تهیه کاکاکاکا تعداد بازديد: 854 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است