Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 خرداد 1397 - 22:16

پودینگ بادام با میوه مخلوط

پودینگ بادام با میوه مخلوط

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شیر 500 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

پوست لیموی رنده‌كرده  1 قاشق چایخوری

 

ساقه دارچین  1 عدد

 

برنج نیمكوب  100 گرم

 

بادام آسیاب‌كرده  40 گرم

 

خامه كم‌چرب  250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری

 

آب  1 قاشق سوپخوری

 

شكر  75 گرم

 

سفیده تخم‌مرغ  2 عدد

 

مواد لازم برای تهیه كمپوت میوه

 

كمپوت گلابی 1 قوطی

 

كمپوت میوه‌های گرمسیری  1 قوطی

 لیموی ورقه‌كرده  1 عدد

 

شكر  70 گرم

 

ساقه دارچین  2 عدد

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

شیر، پوست لیمو و ساقه دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید، بعد برنج خیسانده را با مقداری آب بپزید و صبر كنید تا آبش كشیده شود. آنگاه برنج را به مخلوط شیر بیفزائید. سپس بادام و خامه را هم درون مایه بریزید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا كمی غلیظ شود.

حالا ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید و به مخلوط مورد نظر بیفزائید. اكنون صبر كنید تا پودینگ خنك شود. بعد ساقه دارچین را از آن خارج نمائید. اینك سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و آن را در دو نوبت به پودینگ بیفزائید.

حالا مایه را بین 6 قالب چربكرده به گنجایش 160 میلی‌لیتر (دوسوم پیمانه) بریزید و رویشان را با كاغذ آلومینیومی بپوشانید و تا سفت شدن كامل، در یخچال نگه دارید. پودینگ را با كمپوت میوه میل كنید.

روش تهیه كمپوت میوه

كمپوت گلابی و میوه‌های گرمسیری را در صافی بریزید، 360 میلی‌لیتر از آب آن را اندازه بگیرید و همراه با میوه‌ها در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه لیمو، شكر و دارچین را بیفزائید و مخلوط را روی حرارت ملایم، به مدت تقریبی 15 دقیقه بجوشانید تا كمی غلیظ شود.

 

برچسب ها: آشپزی با میوهآشپزباشیافسانه ظروفیپودینگ بادام با میوه مخلوطپودینگ بادامروش تهیه پودینگ باداممواد لازم پودینگ میوه تعداد بازديد: 504 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است