Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 16:44

دسر ژله و پنیر

دسر ژله و پنیر

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پودر ژله به دلخواه  (1 بسته‌) 100 گرمی

 

پنیر خامه‌ای  200 گرم

 

پودر قند  50 گرم

 

پودر ژلاتین  1 قاشق چایخوری

 

آب  2 قاشق سوپخوری

 

خامه فرم‌گرفته 300 گرم

 

بیسكویت آسیاب‌كرده  150 گرم

 

شكلات طرحدار  به میزان لازم

آشپزباشی

 

پودر ژله را در 1 پیمانه (250 میلی‌لیتر) آب جوش حل كنید و 1 لیوان آب سرد به آن بیفزائید. این محلول را، به طور مساوی بین لیوان‌ها تقسیم كنید و در یخچال بگذارید تا ژله، كاملاً ببندد. آن‌گاه پنیر خامه‌ای و پودر قند را با هم مخلوط سازید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

حالا ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید. سپس آن را به مخلوط پنیر بیفزائید و مایه به‌دست آمده را روی ژله بسته‌شده بریزید.

بعد قدری خامه فرم‌گرفته و كمی بیسكویت رویش بریزید و به همین ترتیب، لایه‌ها را تكرار كنید تا لیوان پر شود. اكنون لیوان‌ها را به مدت 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا دسر كاملاً ببندد. اینك دسر را با خامه فرم‌گرفته و شكلات، تزئین كنید. بهتر است لایه‌های مختلف دسر، رنگ‌های گوناگون داشته باشد.

 

برچسب ها: آموزش دسرروش تهیه دسرآشپزباشیدسر ژله و پنیردسر ژلهمواد لازم دسر ژلهدسر با پنیر تعداد بازديد: 721 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است