Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 6 اردیبهشت 1398 - 01:12

رشته خوشكار

رشته خوشكار

shooroshirin5

0 0

سخت

7 نفر

مواد مورد نیاز

آرد برنج 250 گرم

 

آب 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

 

مواد لازم میانی (خوشكار)

 

گردوی آسیاب كرده 100 گرم

 

پودر هل 1 قاشق چایخوری

 

پودر دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر شكر 60 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی شربت

 

آب 300 میلی‌لیتر (یك‌و یك‌چهارم پیمانه)

 

شكر 125 گرم

 

چوب دارچین 1 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

آرد برنج و آب را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و پیوسته هم بزنید تا آرد برنج در آب حل شود. آن‌گاه این مخلوط را 2 ساعت كنار بگذارید.

حالا آب اضافی آن را دور بریزید و مایه‌ی فراهم كرده را – مطابق تصویر - در وسیله‌ی مخصوص بریزید.

سپس هر بار قدری از آن را روی سینی چربكرده و داغ به شكل حصیری بریزید و صبر كنید تا رشته ببندد.

اكنون رشته‌ها را با مایه‌ی میانی پر كنید و به شكل بقچه ببندید. آن‌گاه رشته خوشكار را در روغن سرخ كنید و در شربت قرار دهید تا اندكی شیرین شود.

حالا رشته خوشكار را در ظرف مناسبی بچینید و با دارچین و گردو بیارائید.

روش تهیه‌ی مایه‌ی میانی

گردو، هل،‌ دارچین و پودر شكر را با هم مخلوط كنید.

روش تهیه‌ی شربت

آب و شكر را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آن‌گاه چوب دارچین را بیفزائید و بگذارید شربت بجوشد و اندكی غلیظ شود.

سپس چوب دارچین را از آن خارج كنید. همینكه شربت خنك شد آن را مصرف كنید.

 

برچسب ها: انواع دسرآموزش دسرمواد لازم رشته خوشكارروش تهیه رشته خوشكارمایه میانی رشته خشکارشربت رشته خشکاردسر شمالیدسر گیلانرشته خشکار تعداد بازديد: 949 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است