Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 13:08

دسر برنج پرتقالی

دسر برنج پرتقالی

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 شیر 750 میلی لیتر (3 پیمانه)

 

برنج 100 گرم

 

پوست پرتقال رنده کرده یک و یک دوم قاشق چایخوری

 

عسل 3 قاشق سوپخوری

 

سرشیر 150 گرم

 

پودر پسته برای تزئین به میزان لازم

 

مربای پوست پرتقال برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- آرزو گنجی

 

شیر، برنج و پوست پرتقال را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا برنج نرم شود و اندکی غلیظ گردد.

آن‌گاه عسل و سر‌شیر را بیفزائید و مخلوط کنید. بعد از 2 دقیقه، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسبی بریزید.

حالا دسر برنج پرتقالی را با پودر پسته و مربای پرتقال بیارائید.

 

برچسب ها: انواع دسردسر برنج پرتقالیدسر برنجدسر پرتقالیدسر با پرتقال تعداد بازديد: 626 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است