Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 تیر 1398 - 20:49

حلوای گردوئی

حلوای گردوئی

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

شکر 200 گرم

 

آب 50 میلی‌لیتر

 

گردو 400 گرم

 

هل به میزان لازم

آشپزباشی

 

شکر و آب را بجوشانید تا غلیظ شود.

گردو را داخل مخلوط‌کن بریزید تا خوب روغن بیندازد.

بعد از این‌که خوب روغن انداخت، شربت داغ را به آن اضافه كنید.

سپس هل را به مواد بیفزائید و مخلوط سازید.

حالا مواد را داخل سینی پهن كنید و بعد از سفت شدن، به صورت چهارگوش یا شكل دلخواه ببرید و روی آن را با خلال پسته تزئین نمائید.

 

برچسب ها: آموزش حلواانواع حلواروش تهیه حلواحلوای گردوئیآشپزباشیدستور تهیه حلوادستور پخت حلوا تعداد بازديد: 753 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این حلوا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است