Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 22:28

كرم موكا

كرم موكا

shooroshirin3

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

خامه 375 میلی‌لیتر (یك و یك‌دوم پیمانه)

 

شكلات شیری 150 گرم

 

پودر قهوه‌ی فوری 2 قاشق چایخوری

 

زرده‌ تخم‌مرغ  5 عدد

 

شكر 70 گرم

 

خامه‌ فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم

 

شكلات سفید برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

خامه را در كاسه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. آن‌گاه شكلات و قهوه را بیفزائید و مخلوط كنید تا كرم (گاناش) صاف و یكدست شود.

سپس آن را از روی حرارت بردارید. حالا زرده‌های تخم‌مرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود و بعد كرم گاناش را به آن بیفزائید.

اكنون كرم فراهم كرده را در 6 ظرف نسوز به گنجایش یك‌دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر) بریزید و آنها را در سینی دیواره بلندی بچینید. آن‌گاه سینی را تا نیمه آب كنید و روی ظرف‌ها را با فویل بپوشانید.

حالا سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، كرم موكا را بپزید. سپس فر را خاموش كنید ولی كرم را از فر بیرون نیاورید!

پس از یك ساعت، كرم خنك شده را از فر درآورید و 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا كاملاً سرد شود. اكنون كرم موكا را برای پذیرائی با خامه‌ فرم گرفته و شكلات سفید بیارائید.

 

برچسب ها: كرم موكاروش تهيه كرم موكاآموزش كرم موكامواد لازم كرم موكانحوه تهيه كرم موكاموكادسر كرم موكا تعداد بازديد: 1474 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين دسر چيست؟