Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 06:40

موس مارس و فندق

موس مارس و فندق

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

شکلات مارس 50 گرمی 5 عدد

شیر 50 میلی لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری

فندق برشته و خرد کرده 150 گرم

خامه فرم گرفته 300 گرم

مارس (اضافی) 2 عدد برای تزئین

فندق کاراملی برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - مریم امیری

شکلات مارس را خرد کنید و آن را همراه با شیر و پودر کاکائو در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکلات حل شود. آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مخلوط فراهم کرده خنک شود.

سپس فندق را به این مخلوط افزوده و هم بزنید. حالا خامه را کم کم به مایه شکلاتی بیفزاییدو هم بزنید. و آن را در لیوان‌های مناسب پذیرائی بریزید.

اکنون موس را دست‌کم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آن‌گاه روی موس را با شکلات خرد کرده و فندق‌های کاراملی بیارائید.

یادآوری 1: برای تهیه فندق‌های کاراملی، حدود یک‌دوم پیمانه شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کارامل شود.

آن‌گاه فندق‌ها را درون کامل بغلتانید و بعد آنها را روی فویل چربکرده قرار دهید تا کارامل سفت شود.

یادآوری2: شکلات مارس را از سوپرمارکت‌ها خریداری کنید.

برچسب ها: آشپزباشیمریم امیریدسر تابستانیدسرهای خوشمزهموس مارس و فندقدسرهای ساده و راحت تعداد بازديد: 1816 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است