Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 22:38

کیک کرمدار پرتقالی

کیک کرمدار پرتقالی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10عدد

تخم‌مرغ 5 عدد

شکر دانه‌ریز 125گرم

آرد 100گرم

اسانس وانیل یک‌دوم قاشق چایخوری

کره آبکرده 80 گرم (یک‌سوم پیمانه)

مواد لازم برای تهیه کرم پاتیسیر:

شیر 375 میلی‌لیتر (یک و یک‌دوم پیمانه)

زرده تخم‌مرغ 3 عدد

شکر 65 گرم

آرد 1 قاشق سوپخوری

نشاسته ذرت 1قاشق سوپخوری

اسانس وانیل 1قاشق چایخوری

مربای پرتقال (بدون شربت) یک‌چهارم پیمانه

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به قطر 20سانتیمتر چرب نمائید و آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر در کاسه مناسبی بریزید و آن را روی بخار آب جوش بگذارید و با همزن برقی بزنید تا تخم‌مرغ‌ها کمرنگ و سبک شوند (حدود 10 دقیقه).

سپس کاسه را از روی حرارت بخار بردارید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا مایه اندکی خنک شود.

حالا نیمی از آرد الک کرده را روی مخلوط تخم‌مرغی بریزید و به آرامی هم بزنید و بعد باقیمانده آرد را به آن بیفزائید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید.

اکنون وانیل و کره آبکرده را بیفزائید و مایه فراهم کرده را در قالب بریزید. اینک کیک را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شود، در فر بپزید.

همینکه کیک کاملا خنک شد، آن را از ارتفاع به سه قسمت مساوی برش دهید و لایه‌های کیک را با شربت ساده مرطوب کنید.

آن‌گاه روی لایه‌های کیک، کرم پاتیسیر بمالید و مربای پرتقال بریزید. لایه‌های کیک را روی هم قرار دهید و رو و اطراف کیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید.

حالا کیک را با میوه و شکلات‌های دست‌ ساختتان بیارائید و قبل از مصرف، آن را دست‌کم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید.

روش تهیه کرم پاتیسیر: شیر را بجوشانید و زرده تخم‌مرغ‌ها را با شکر، آرد، نشاسته ذرت و وانیل مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا زرده‌ها کمرنگ شوند.

آن‌گاه شیر را کم کم به آن بیفزائید و همه مواد را به ظرف شیر برگردانید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.

سپس روی کرم را با نایلون محافظ بپوشانید و بگذارید کاملا خنک شود.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیآمباسادور کیککیک کرمدار پرتقالیکیک فرانسوییشیرینی های فرانسوییشیرینی پزی به سبک فرانسویی تعداد بازديد: 916 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است