Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 23:07

كيك زنجفیل

كيك  زنجفیل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای ١٠ نفر

كره ١٧٥ گرم

مارمالاد زنجفیل ٨٥ گرم

شكر قهوه‌ای ٢٠٠گرم

تخم مرغ همزده ٣ عدد

آرد ٢٢٥گرم

بيكينگ پودر یک دوم قاشق چايخوری

پودر زنجفيل ١ قاشق چايخوری

گردوی برشته و خرد كرده ٨٥ گرم

مواد لازم برای تهیه مارمالاد زنجفيل:

زنجفيل تازه١٠٠گرم

شكر ٣٠٠ گرم

آب ٤٥٠ میلی ليتر

جوهر ليمو یک هشتم قاشق چايخوری

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

فر را با دماي ١٨٠ درجه سانتيگراد گرم كنيد و 2 قالب لوف را به گنجايش ٥٠٠ ميلي ليتر با كاغذ روغني بپوشانيد.

آن‌گاه کره و 1 قاشق سوپخوري از مارمالاد را در كاسه همزن برقی بريزيد و هم بزنيد تا صاف و يكدست شود.

سپس شکر و تخم‌مرغ‌ها را بيفزائيد و مخلوط کنید. حالا مواد خشك  و گردو را افزوده و هم بزنید. اکنون مایه فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید.

اینک باقیمانده مارمالاد زنجفیل را اندکی گرم کنید و روی کیک بمالید.

روش تهیه مارمالاد زنجفیل: پوست زنجفيل را بگیرید و 3-5 بار آنها را بجوشانيد و هر بار آب آن را عوض كنيد تا  قدری از تندی زنجفیل کاسته شود.

آنگاه زنجفيل‌ها را پوره كنيد و همراه با شكر، آب و جوهر ليمو در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذاريد تا مارمالاد بپزد و اندکی غلیظ شود.

برچسب ها: کیک زنجفیلیکیک عصرانهآشپزباشیمهدیس رحیمیانکیک خوشمزهکیک خونگیکیک زنجفیل تعداد بازديد: 1412 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است