Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 22:59

كیك فنجانی با میوه خشك

كیك فنجانی با میوه خشك

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره نرم  150 گرم

 

شكر قهوه‌ای روشن 150 گرم

 

آرد 200 گرم

 

بیكینگ‌پودر1 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

اسانس بادام 1 قاشق چایخوری

 

مخلوط مغزهای خردكرده* 50 گرم

 

مخلوط میوه‌های خشك خردكرده* 75 گرم

 

* (گردو، بادام، پسته)

 

* (كشمش، قیسی، گلسه‌چری)

ماهنامه آشپزباشی – مهدیس رحیمیان

 

قالب‌های مافن را با كپسول كاغذی بپوشانید. آن‌گاه كره، شكر قهوه‌ای، آرد، بیكینگ‌پودر، تخم‌مرغ‌ها و اسانس بادام را در كاسه همزن برقی بریزید و با سرعت كند همزن، به مدت 1-2 دقیقه مواد را با هم مخلوط كنید.

سپس سرعت همزن را تا متوسط افزایش دهید و به مدت 3-4 دقیقه به همزدن ادامه دهید تا مایه، صاف، یكدست و كرمی شود. حالا مخلوط مغزها و میوه‌های خشك را به آن بیفزائید.

مایه به دست آمده را به طور مساوی در كپسول‌های كاغذی بریزید تا یك‌سوم از سر كپسول‌ها خالی بماند. قالب‌ها را در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 25 دقیقه یا تا زمانیكه روی كیك‌ها طلائی رنگ شود، بپزید. همینكه كیك‌های فنجانی خنك شدند، آنها را برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: انواع کیککیکآموزش کیکكیك با میوه خشكدستور کیکكیك فنجانیطرز تهیه كیك فنجانیمواد اولیه كیك فنجانی تعداد بازديد: 702 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است