Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 10:41

کیک پاپس Cake Pops

کیک پاپس Cake Pops

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 15 عدد

کیک پودر شده وانیلی یا شکلاتی 250 گرم

پودر نارگیل 50 گرم

خامه صبحانه 120 گرم

شیرعسلی دو قاشق سوپخوری

روغن مایع یک قاشق سوپخوری

شکلات شیری آبکرده 200 گرم

آشپزباشی - آرزو مقدم

پودر کیک را در کاسه مناسبی بریزید، ‌نارگیل، خامه و شیر عسلی را به آن بیفزائید. آن‌گاه این مخلوط را ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود.

سپس هر بار به اندازه گردو از خمیر فراهم کرده بردارید و آن را به شکل توپ درآورید. حالا توپ‌های خمیر را در ظرف دردار قرار دهید و 4 ساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون یک قاشق سوپخوری روغن مایع به شکلات آبکرده بیفزائید و سر چوب‌های مخصوص کیک پاپس را در شکلات فرو کنید و بعد در توپ‌های کیک بزنید.

اینک صبر کنید تا چوب‌ها در کیک ثابت شوند. آن‌گاه کیک پاپس‌ها را در شکلات آبکرده فرو کنید و روی پنجره سیمی بگذارید.

حالا صبر کنید تا شکلات در دمای محیط ببندد و براق بماند. همینکه شکلات روی کیک پاپس بست و سفت شد، آنها را مطابق شکل با خمیر فوندانت بیارائید.

روش تهیه کیک وانیلی:‌ 225 گرم آرد را همراه با 180 گرم شکر، 200 میلی‌لیتر شیر، 2 عدد تخم‌مرغ، 100 میلی‌لیتر روغن و یک قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر با هم مخلوط کنید و با همزن دستی بزنید و در قالب بریزید .

در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45-50 دقیقه بپزید.

برچسب ها: کیک پاپسآشپزباشیکیک فانتزیآرزو مقدمکیک های عروسکیکیک های زیباتزیین کیک با فوندانت تعداد بازديد: 1099 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است