Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 اسفند 1396 - 17:59

کیک شکلات سفید با مرنگ

کیک شکلات سفید با مرنگ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 - 10 نفر

کره 175 گرم

شکر 135 گرم

تخم مرغ 3 عدد

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد 300 گرم

بیکینگ پودر یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

شکلات سفید رنده کرده 125 گرم

دوغ بی‌نمک 185 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)

خامه قنادی فرم گرفته  500 گرم

مواد لازم برای تهیه مرنگ:

سفیده تخم مرغ 4 عدد

پودر شکر  250 گرم

نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری

اسانس وانیل یک‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی - مریم امیری

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به قطر 25 سانتیمتر چرب نمائید و کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا یکنواخت و سبک شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و پس از افزودن هر تخم‌مرغ، یک دقیقه آن را هم بزنید.

حالا وانیل، آرد، بیکینگ پودر و شکلات سفید را با هم مخلوط کنید و آن را همراه با دوغ، به طور یک در میان به مایه تخم‌مرغی بیفزائید و با لیسک هم بزنید.

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 50-60 دقیقه در فر بپزید.

همینکه کیک پخت، آن را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه کیک را از قالب خارج کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شود.

اینک کیک را از ارتفاع به 3 قسمت مساوی برش دهید و روی لایه‌های کیک، خامه بمالید و آنها را روی هم قرار دهید.

آن‌گاه رو و اطراف کیک را با مرنگ بپوشانید و به کمک تورچ مرنگ را طلائی و برشته کنید.

روش تهیه مرنگ: سفیده تخم‌مرغ‌ها را در کاسه همزن برقی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

آن‌گاه پودر شکر را کم کم بیفزائید و به هم زدن ادامه دهید. تا همه پودر شکر با سفیده‌ها مخلوط شود.

سپس نشاسته ذرت و وانیل را افزوده و مخلوط کنید. حالا مرنگ فراهم کرده را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده بریزید و کیک را با آن بیارائید.

برچسب ها: کیک عصرانهآشپزباشیمریم امیریکیک خوشمزهطرز تهیه کیک شکلات سفیدآموزش انواع کیککیک شکلات سفید و مرنگکیک با تزیین مرنگکیک با روکش مرنگمواد لازم برای تهیه کیک شکلات سفید تعداد بازديد: 66 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است