Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 شهریور 1398 - 19:46

کیک سورپرایز

کیک سورپرایز

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 – 10 نفر 

کره نرم شده 125 گرم

شکر دانه ریز 125 گرم

تخم‌مرغ 2 عدد درشت

آرد نول 200 گرم

بیکینگ‌پودر یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

اسانس وانیل یک‌دوم قاشق چایخوری

رنگ خوراکی دلخواه به میزان لازم 

مواد لازم برای کیک شکلاتی

کره نرم شده 140 گرم

شکر دانه‌ریز 120 گرم

اسانس وانیل یک‌دوم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ 3 عدد درشت

آرد نول 140 گرم

پودر کاکائو 25 گرم

نمک یک‌هشتم قاشق چایخوری

بیکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه تقریبی 10×20 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه کره و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا آرد، بیکینگ‌پودر، وانیل و رنگ را افزوده و مخلوط نمائید تا مایه یکنواختی حاصل شود.

مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 40 – 45 دقیقه در فر بپزید.

برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال چوبی را در کیک فرو کنید و چنانچه چیزی از مایه کیک به خلال چوبی نچسبید، کیک پخته است.

اکنون کیک را از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.

اینک کیک را اسلایس کنید (حدود 7 برش) و با برشگر به شکل گل یا هر شکل دلخواه دیگر، قالب بزنید.

آن‌گاه کیک‌های قالب زده را در کنار هم قرار دهید و در فویل بپیچید و نیم‌ساعت در فریزر نگه دارید.

روش تهیه کیک شکلاتی

کیک شکلاتی را نیز مانند کیک قبلی فراهم کنید و نیمی از مایه را در همان قالب بریزید (قالب را بشوئید، خشک کنید و پس از چرب کردن با کاغذ روغنی بپوشانید).

سپس کیک قالب‌زده صورتی‌رنگ را روی مایه شکلاتی بگذارید و باقیمانده مایه شکلاتی را رویش بریزید.

مراقب باشیدکه مایه شکلاتی در همه جا به طور یکنواخت قرار بگیرد و روی کیک صورتی‌رنگ را بپوشاند.

اکنون قالب را در فر بگذارید و کیک را به مدت تقریبی 35 – 40 دقیقه بپزید.

همینکه کیک خنک شد، رویش را باکرم گاناش بپوشانید و با انواع مرنگ، میوه و شکلات بیارائید.

برچسب ها: کیک و شیرینیآشپزباشیشور و شیرینکیک سورپرایزدستور تهیه کیک سورپرایزروش تهیه کیک سورپرایزطرز تهیه کیک سورپرایز تعداد بازديد: 409 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است