Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 19:52

کیک زمستانی

کیک زمستانی

shooroshirin

0 0

متوسط

15 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12-15 نفر

آرد ................... 350 گرم

مخلوط ادویه شامل (دارچین، زنجفیل، هل، جوز هندی)................... 1 قاشق چایخوری

نمک ................یک‌هشتم قاشق چایخوری

کرة‌ خرد کرده.............. 175 گرم

شکر دانه ریز.............  175 گرم

کشمش پلوئی...............   175 گرم

کشمش سبز .............. 175 گرم

کرن‌بری................  175 گرم

مربای پوست پرتقال بدون شربت............... 75 گرم

پوست پرتقال رنده کرده................. 2 قاشق چایخوری

گردوی برشته و خرد کرده............... 150 گرم

پودر بادام............... 2 قاشق سوپخوری

بادام خرد کرده............... 25 گرم

شیر................ 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

روغن مایع (ذرت یا آفتابگردان).................75 میلی‌لیتر

 بیکینگ‌سودا.................1 قاشق چایخوری

سرکه..................... 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی:

روش‌تهیه

فر را با دمای 150 درجة سانتیگراد گرم کنید و کف و دیوارة قالب عمیق کیک را به قطر 23 سانتیمتر با دو لایه کاغذ روغنی بپوشانید و روی کاغذ را نیز چرب کنید. آن‌گاه آرد، ادویه و نمک را در کاسة مناسبی الک‌ کنید و کره را به آن بیفزائید. سپس کره را با آرد مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید. حالا شکر، میوه‌های خشک، مربا، پوست پرتقال و آجیل را به مخلوط فراهم کرده بیفزائید و هم بزنید. اکنون شیر و روغن مایع را با هم مخلوط کنید و بیکینگ‌سودا را در سرکه حل نمائید. آن‌گاه مخلوط شیر و روغن و بیکینگ‌سودای حل کرده را درون مخلوط آرد و میوه‌های خشک بریزید و با قاشق فلزی هم بزنید. سپس مایة فراهم کردة کیک را در قالب بریزید و به مدت تقریبی یک ساعت و نیم تا دو ساعت در فر بپزید. همینکه کیک خنک شد، رویش را با کرم کره‌‌ای بپوشانید (کرم را صاف نکنید و با پالت به آن شکل نامنظم بدهید) و با کوکی‌های کاپوچینو و مرنگ بیارائید.

روش تهیة کرم کره‌ای

300 گرم کره را با همزن برقی بزنید و مخلوط 500 گرم پودر شکر و یک قاشق سوپخوری آرد ذرت را کم کم به آن بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود. آن‌گاه 2 قاشق چاپخوری وانیل شکری را درون کرم بریزید و چنانچه کرم بیش را از حد سفت بود، اندکی شیر به آن بیفزائید.

 

 یادآوری

چنانچه بخواهید این کیک را در دو طبقه (مانند تصویر) آماده کنید، نصف دیگری از مواد لازم کیک را فراهم کنید و در قالب کوچکتری به قطر 17 سانتیمتر بریزید.

 

خواص کشمش 

کشمش برای سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی را بر عهده دارد، به همین دلیل مصرف آن برای زنان قبل از یائسگی بسیار مفید است.

برچسب ها: تزیین کیکخمیر فوندانتطرز تهیه کیکآموزش شیرینی پزیکیک زمستانی تعداد بازديد: 711 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است