Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 14 اسفند 1402 - 08:34

كاپ‌كيك توت‌فرنگي

كاپ‌كيك توت‌فرنگي

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

24 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 24 عدد

آرد................... 400 گرم

بيكينگ‌پودر.............. 2 قاشق چايخوري

نمك .................يك‌چهارم قاشق چايخوري

كره................ 250 گرم

شكر................ 300 گرم

اسانس وانيل............... 1 قاشق چايخوري

تخم‌مرغ درشت............... 3 عدد

سفيده‌ي تخم‌مرغ............... 1 عدد

شير............ 250 ميلي‌ليتر

توت‌فرنگي خردكرده.............. 2 پيمانه

خامه‌ي فرم گرفته.............. به ميزان لازم

توت‌فرنگي............. براي تزئين به ميزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفي:

روش‌تهیه

فر را با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد گرم كنيد و قالب 12 تائي مافن را با كپسول‌هاي كاغذي بپوشانيد.

آن‌گاه آرد، بيكينگ‌پودر و نمك را در كاسه‌اي الك كنيد و كنار بگذاريد. حال كره، شكر و وانيل را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها و سفيده‌ي تخم‌مرغ را يكي يكي بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا مواد خشك و شير را در دو نوبت به مايه بيفزائيد و مخلوط كنيد.

اكنون توت‌فرنگي را اضافه كنيد و مايه‌ي فراهم‌كرده را در كپسول‌ها بريزيد به گونه‌اي كه يك‌سوم از حجمشان خالي بماند. اينك قالب را در فر بگذاريد و به مدت تقريبي 30 دقيقه كيك‌ها را بپزيد. همينكه كيك‌ها خنك شدند، رويشان را با خامه‌ي فرم گرفته و توت‌فرنگي‌ بيارائيد و براي پذيرائي در ديس زيبا و مناسبي بگذاريد.

 

خواص توت‌فرنگی

مصرف منظم آنتوسیانین نوعی فلاونوئید که در خانواده توت ها موجود است، خطر حمله قلبی را تا 32 درصد در زنان جوان و میانسال کاهش میدهد. همچنین کوئرستین، نوع دیگری فلاونوئید که در توت فرنگی موجود است، یک ضدالتهاب طبیعی بوده و تصلب شریان را کاهش داده و در تحقیقاتی که برروی حیوان ها انجام شد، آسیب ناشی از کلسترول بد خون (LDL) را کاهش داد.

برچسب ها: کاپ کیکكاپ‌كيك توت‌فرنگيطرز تهیه كاپ‌كيك توت‌فرنگي تعداد بازديد: 327 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است