Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 4 تیر 1397 - 03:34

کاپ‌کیک شکلاتی با کرم بادام‌ زمینی

کاپ‌کیک شکلاتی با کرم بادام‌ زمینی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12-15 عدد

آب 250 میلی‌لیتر (یک‌ پیمانه)

دوغ 180 میلی‌لیتر (سه چهارم پیمانه)

روغن مایع  180 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)

تخم‌مرغ 3 عدد درشت

شکر 180 گرم

پودر کاکائو 75 گرم

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

بیکینگ سودا 2 قاشق چایخوری

آرد 300 گرم

مواد لازم برای تهیه کرم:

کره نرم شده 200 گرم

پودر شکر 180 گرم

کره بادام زمینی 200 گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

آب، دوغ، روغن و تخم‌مرغ‌ها را در کاسه همزن برقی بریزید و هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

آنگاه در کاسه دیگری مواد خشک را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط آب و دوغ را به آن بیفزائید و به کمک لیسک مواد را هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

حالا مایه به دست آمده را در کپسول‌های مافن بریزید به گونه‌ای که دوسوم از حجم قالب را پر کند.

اکنون کاپ‌کیک‌ها را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه کاپ‌ کیک‌ها خنک شدند، رویشان را با کرم بیارائید.

روش تهیه کرم بادام زمینی: کره را در کاسه همزن برقی بریزید و با همزمن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

آنگاه پودر شکر را کم کم بیفزائید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود. سپس کره و بادام زمینی را بیفزائید و هم بزنید.

برچسب ها: کاپ کیکآشپزباشیکاپ کیک شکلاتیمهدیس رحیمیانطرز تهیه کاپ کیک شکلاتیمواد لازم برای تهیه کاپ کیککاپ کیک شکلاتی با کرم بادام زمینی تعداد بازديد: 75 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است