Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 23:25

كیك با شكلات سفید و فندق

كیك با شكلات سفید و فندق

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره‌ی خردكرده 100 گرم

 

شكلات سفید خردكرده 400 گرم

 

شكر ریز 100 گرم

 

تخم مرغ 4 عدد

 

آرد 300 گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

فندق برشته و خردكرده 140 گرم

 

پودر شكر برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

قالب مستطیلی 22×32 سانتیمتری را چرب كنید؛ كف و دیواره‌ی آن را با كاغذ روغنی بپوشانید؛ به‌گونه‌ای كه كاغذ از دو طرف طول قالب 5 سانتیمتر بلندتر باشد.

آن‌گاه كره، شكلات و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مایه‌ی صاف و یكدستی به دست آید.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و صبر كنید تا كمی خنك شود.

حالا تخم مرغ‌ها، آرد، بیكینگ‌پودر، وانیلین و فندق را به مایه بیفزائید، خوب مخلوط كنید و در قالب بریزید.

اكنون آن را در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 170 درجه‌ی سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، كیك را بپزید و در قالب خنك كنید.

اینك كیك را به اندازه‌های دلخواه ببرید و رویش پودر شكر بپاشید.

 

برچسب ها: انواع کیککیک شکلاتیآموزش کیککیک و شیرینیشیرینی پزیآشپزباشیکیک فندقیكیك با شكلات سفید تعداد بازديد: 1523 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است