Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 18:26

طرز تهیه مینی کاپ کیک شکلاتی

طرز تهیه مینی کاپ کیک شکلاتی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم مینی کاپ کیک شکلاتی برای 12-14 عدد

آرد 275 گرم

پودر کاکائو 75 گرم

شکر 180 گرم

بیکینگ سودا یک‌دوم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر سه چهارم قاشق چایخوری

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ  2 عدد درشت     

دوغ بی نمک 180 ميلي لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

کره 40 گرم

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

آب گرم 180 میلی لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

مواد لازم برای تهیه سس کارامل مینی کاپ کیک شکلاتی:

شکر 200 گرم

آب 90 میلی لیتر (حدود یک سوم پیمانه)

کورن سیروپ یا عسل  1 قاشق سوپخوری

خامه صبحانه 90 میلی لیتر  (حدود یک سوم پیمانه)

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

طرز تهیه مینی کاپ کیک شکلاتی

همه مواد را در کاسه همزن بریزید و 5 دقیقه با دور کند و بعد 3-4 دقیقه با دور تند همزن برقی بزنید تا صاف یکدست شود.

آن‌گاه مایه به دست آمده را در کپسول‌های کاغذی مخصوص در قالب بریزید و به مدت 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه کیک‌ها خنک شدند، به کمک قاشق چایخوری حفره‌ای وسط کیک‌ها ایجاد کنید و داخل حفره را با سس کارامل پر کنید. حالا روی کیک‌ها را با کرم  گاناش بیارائید.

روش تهیه سس کارامل: شکر، آب و کورن سیروپ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود. آنگاه خامه را بیفزائید.

یادآوری: برای تهیه گاناش200 گرم شکلات را با 50 گرم خامه روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدستی شود.

برچسب ها: کاپ کیککاپ کیک شکلاتیمهدیس رحیمیانمینی کاپ کیکمینی کاپ کیک شکلاتیطرز تهیه کاپ کیک شکلاتیمواد لازم کیک شکلاتیدرست کردن کاپ کیک شکلاتی تعداد بازديد: 3150 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است