Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 05:39

طرز تهیه کیک با جوپرک

طرز تهیه کیک با جوپرک

shooroshirin5

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک با جوپرک

تخم مرغ 2 عدد

 

پودر شكر 120 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

خامه‌ی ساده 125 میلی‌لیتر

 

موز پوره‌كرده 1 عدد

 

آرد 180 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی

 

جوپرك 30 گرم

 

شكر قهوه‌ای 45 گرم

 

كره 30 گرم

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

گردوی برشته و خردكرده 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 طرز تهیه کیک با جوپرک

تخم مرغ‌ها و پودر شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید، وانیلین را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

آن‌گاه خامه و موز را اضافه كنید و پس از مخلوط كردن، آرد و بیكینگ‌پودر را بیفزائید.

حالا نیمی از مایه را، در قالب چرب‌كرده‌ای به اندازه‌ی 10×28 سانتیمتر- كه كف آن را با كاغذ روغنی پوشانده‌اید- بریزید.

سپس نیمی از مخلوط مواد میانی را روی آن بپاشید. بعد باقیمانده‌ی مایه‌ی كیك را بریزید و صاف كنید.

اكنون بقیه‌ی مواد میانی را روی مایه بریزید؛ به‌گونه‌ای كه به‌طور یكنواخت روی آن را بپوشاند.

اینك قالب محتوی كیك را در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید.

پس از خنك شدن، كیك را برای پذیرائی، در دیس زیبائی بگذارید.

روش تهیه‌ی مواد میانی

همه‌ی مواد را با هم مخلوط كنید.

یادآوری: برای تهیه‌ی این كیك، می‌توانید از قالب گردی به قطر 20 سانتیمتر نیز، استفاده كنید.

نكته‌ی خواندنی

فیبر حاصل از دانه جو دارای خاصیت كاهش‌دهندگی كلسترول و قند است و خاصیت كاهش‌ قند آن به خصوص به صورت نان جو مؤثر است.

 

برچسب ها: انواع کیکآموزش کیککیک و شیرینیشیرینی پزیمواد میانی کیکآشپزباشیكیك با جوپركدرست کردن کیک با جوپرکطرز تهیه کیک با جوپرک تعداد بازديد: 2168 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است