Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 تیر 1398 - 12:36

کیک به شکل انار

کیک به شکل انار

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم  برای تهیه کیک برای 6 نفر

تخم مرغ   ۶ عدد

شکر   150گرم

آب جوش  2 قاشق سوپخوری

وانیلین     یک هشتم قاشق چایخوری

آرد    ۱۵۰ گرم

بیکینگ پودر     یک دوم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تزیین کیک

بریلوی وانیلی    1 پیمانه

خامة قنادی فرم گرفته   400 گرم

رنگ قرمز خوراکی    2-۳ قطره

آشپزباشی - مریم عکاف

زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید و زرده‌ها را همراه با شکر، آب جوش و وانیلین با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.

آن‌گاه سفیده‌ها را در کاسة دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

سپس زرده‌ها و سفیده‌های همزده را به کمک لیسک و به آرامی با هم مخلوط کنید و بعد مخلوط الک کردة آرد و بیکینگ‌پودر را در دو یا سه نوبت به تخم‌مرغ‌ها بیفزائید.

حالا مایه فراهم کرده را به صورت مساوی در دو قالب نیم کره به قطر 14 سانتیمتر و دارای کاغذ روغنی بریزید و کیک‌ها را به مدت تقریبی 35-40 در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه کیک‌ها خنک شدند، هر یک را از ارتفاع به سه قسمت برش دهید و روی لایه‌های کیک خامه بمالید و کیک‌ها را روی هم قرار دهید تا به شکل کره (توپ) در آید.

اکنون روی کیک را نیز با خامه بپوشانید و آن را روی پنجره سیمی قرار دهید و روی سینی مناسبی بگذارید.

آن‌گاه بریلو را در کاسه مناسبی بریزید و رنگ قرمز خوراکی را به آن بیفزائید.

اینک بریلو را روی کیک بریزید. حالا با خمیر مارسیپان تاج انار را درست کنید و آن را روی کیک قرار دهید.

برچسب ها: آشپزباشیمریم عکافکیک انارکیک به شکل انارکیک ویژه شب یلداکیک با تزیین بریلومواد لازم برای تزیین کیک انار تعداد بازديد: 386 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است