Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 01:30

کاپ کیک شکلاتی

کاپ کیک شکلاتی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 15 عدد

کره 90 گرم

شکلات شیری 230 گرم

تخم مرغ  (زرده  و سفیده جدا)  6 عدد درشت

شکر 100گرم

بستنی وانیلی برای سرو به میزان لازم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

فر را با دمای 130 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مافن را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید. آن‌گاه کره و شکلات را به روش بن ماری آب کنید و بعد بگذارید خنک شود.

سپس زرده تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید. حالا سفیده تخم‌مرغ‌ها را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و کم کم شکر را به آن اضافه کنید تا مرنگ صاف و براقی حاصل شود.

اکنون به آرامی سفیده را به مخلوط شکلات و زرده بیفزائید و هم بزنید. اینک دو سوم از حجم قالب‌ها را با مایه فراهم کرده پر کنید و کیک‌ها را  به مدت تقریبی 25دقیقه در فر بپزید.

همینکه کاپ کیک‌ها کاملاً خنک شدند، ‌روی هر یک اسکوپ بستنی بگذارید و میل کنید.

برچسب ها: انواع کیک و شیرینیکاپ کیککیک شکلاتیآشپزباشیکاپ کیک شکلاتیمهدیس رحیمیانکیک خانگیکاپ کیکهای خوشمزه تعداد بازديد: 716 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است