Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 11:18

كيك فندق | طرز تهیه كيك فندق

كيك فندق | طرز تهیه كيك فندق

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه كيك فندق:

كره 140 گرم

شكرقهوهای 120 گرم

وانیل یك چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ  4 عدد

آرد  100 گرم

بیكینگ پودر یك دوم قاشق چایخوری

نمك   1 پینچ

فندق برشته و آسیاب كرده 120 گرم

شكلات سیاه خرد كرده 200 گرم

خامه‌ی فرم گرفته با طعم قهوه  200 گرم

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم گاناش:

شكلات شیری 100 گرم

خامه‌ی ساده   50 گرم.

طرز تهیه کیک فندق:

در كاسه‌ی مناسبی كره، شكر قهوه‌ای و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. بعد زرده‌های تخم مرغ را بیفزائید و دوباره با همزن برقی بزنید. آن‌گاه در كاسه‌ی دیگری، سفیده‌های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

همچنین ببینید: خرید کتاب آموزش شیرینی و کیک

حالا به آرامی آن را به مخلوط قبلی اضافه نمائید. سپس آرد، بیكینگ پودر و نمك را با هم مخلوط سازید و الك كنید و همراه با فندق و شكلات، به مایه بیفزائید. اكنون مایه را در قالب چرب كرده‌ای به قطر 23 سانتیمتر- كه كف آن را با كاغذ روغنی پوشانده‌اید- بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید. پس از خنك شدن كیك، رو و اطراف آن را با خامه‌ی فرم گرفته بپوشانید و با كرم گاناش روی كیك را به دلخواه خود تزئین نمائید.

روش تهیه‌ی كرم گاناش:

شكلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا با هم مخلوط شوند و كرم صاف و یكنواختی به دست آید. آن‌گاه پس از خنك شدن، به مصرف برسانید.

برچسب ها: پخت کیکطرز تهیه کیکدستور کیککیک فندقمواد لازم کیک فندقطرز تهیه کیک فندقدرست کردن کیک فندق تعداد بازديد: 747 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است