Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 تیر 1398 - 12:58

خرمالو شكلاتی

خرمالو شكلاتی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30 عدد

تخم مرغ همزده 30 گرم

شكر  ١٠٠گرم

وانيلین  یک دوم قاشق چایخوری

كرۀ نرم شده  ٥٠گرم

پورۀ خرمالو  ١٥٠گرم

آرد گندم 150 گرم

جوز هندی  یک چهارم قاشق چایخوری

پودر هل  یک سوم قاشق چایخوری

پودر دارچین  یک دوم قاشق چایخوری

شكلات چیپسی  ٤٠گرم

آشپزباشی - نجمه درویش

تخم‌مرغ‌، شكر و وانيلین را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود.

آن‌گاه كره و پورۀ خرمالو را بیفزائید و مخلوط کنید و بعد مخلوط الک کردۀ آرد، جوز هندي، دارچين و پودر هل را درون این مایه بریزید و مخلوط سازید.

سپس شكلات چيپسي را اضافه کنید و با ليسك هم بزنيد. حالا هر بار به اندازۀ یک قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و با فاصله از یکدیگر، در سینی چربکردۀ شیرینی پزی بگذارید.

اکنون شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجۀ سانتیگراد بپزید.

یادآوری 1:  پوست خرمالو را بگیرید و بعد آن را پوره كنيد.

يادآوري 2: مي‌توانید این شیرینی را در قالب ميني مافين نيز تهيه كنيد.

يادآوري 3: در صورت دلخواه مي‌توانيد روي شيريني را با شكلات آبكرده بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیخرمالو شکلاتیشیرینی خرمالو شکلاتیمینی کیک خرمالو شکلاتینجمه درویشروش تهیه کیک خرمالو شکلاتیمواد لازم برای تهیه کیک خرمالو شکلاتی تعداد بازديد: 291 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است