Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 00:36

کیک کارامل لاته

کیک کارامل لاته

shooroshirin

2 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12-14 نفر

آرد  350 گرم

بیکینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

نمک  1 پینچ

شکر 180 گرم

آب گرم 250 میلی‌لیتر (یک پیمانه)

قهوه اسپرسو فوری 1 قاشق سوپخوری

کره آبکرده و خنک شده 150 گرم

تخم‌مرغ  3 عدد

مواد لازم میانی

شیرعسلی کارامل کرده  1 قوطی

آب گرم  80  میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

قهوه اسپرسو فوری 2 قاشق سوپخوری

خامه فرم گرفته حدود 250 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 180 درجه ‌سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 22×32 سانتیمتر چرب و آردپاشی نمائید. آن‌گاه آرد، بیکینگ‌پودر، نمک و شکر را در کاسه مناسبی الک کنید.

حالا مخلوط آب گرم و قهوه را همراه با کره و تخم‌مرغ‌ها به مواد خشک بیفزائید و در حدود 2 دقیقه با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.

سپس مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 35 دقیقه در فر بپزید. اکنون کیک را در قالب و روی پنجره سیمی خنک کنید.

در این میان مایه میانی را آماده نمائید. اینک به کم دسته قاشق چوبی روی کیک سوراخ‌هائی ایجاد کنید (به فاصله‌های 25/1 سانتیمتر) و بعد مایه میانی را روی کیک بریزید.

آن‌گاه روی کیک را با فویل بپوشانید و دست کم 6 ساعت یا یک شب در یخچال نگه دارید. سپس روی کیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید و به اندازه دلخواهتان برش دهید.

می‌توانید روی کیک را با دکمه‌‌های شکلاتی بیارائید.

روش تهیه مایه میانی: شیر عسلی، آب گرم و قهوه را با هم مخلوط کنید.

برچسب ها: کیک کاراملکیک عصرانهآشپزباشیافسانه ظروفیکیک خوشمزهکیک لاتهکیک کارامل لاته تعداد بازديد: 1214 تعداد نظرات: 2

نظرات

  • سلام.ممنون از سایت خوبتون و مخصوصا کیکای خوشمزتون.کیک کارامل لاته خیلی خوشمزس مخصوصا برای کسایی مثل من که شیرینی خوری کار هر روزمه.

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است