Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 20:13

کیک میوه‌های تابستانی

کیک میوه‌های تابستانی

shooroshirin

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

آرد ...............225 گرم

بیکینگ‌پودر.............. 1 قاشق چایخوری

وانیل.......... شکر یک‌دوم قاشق چایخوری

شکر.............. 120 گرم

گردوی آسیاب کرده........... 100 گرم

زرد‌آلو، آلبالو و توت‌سیاه .................250 گرم

تخم‌مرغ .................2 عدد

روغن مایع ............125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

کرم گاناش................. 300 گرم

 

مواد لازم برای تهیة کرم آلبالو

آلبالوی هسته گرفته 150.............. گرم

شکر................ 75 گرم

پودر ژلاتین........... یک قاشق چایخوری

آب سرد............. 2 قاشق سوپخوری

خامة‌قنادی فرم گرفته .............250 گرم

میوه‌های تازه برای تزئین .................به میزان لازم

آشپزباشی - مریم امیری:

 

روش‌تهیه

فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و دو قالب را به قطر 18 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه آرد، بیکینگ‌پودر، وانیل، شکر و گردو را با هم مخلوط کنید. سپس میوه‌ها را ریز خرد کنید و به مواد خشک بیفزائید. حالا تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید، روغن را اضافه کنید و این مایه را به مواد خشک و میوه‌ها افزوده و با قاشق بزرگ و مناسبی مخلوط نمائید تا مایة صاف و یکنواختی حاصل شود. اکنون مایة فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 40-50 دقیقه در فر بپزید. اینک کیک‌ها را روی پنجرة سیمی خنک کنید و بعد هر کیک را برش دهید تا دو لایه شود. آن‌گاه کرم آلبالو را روی لایه‌‌های کیک بمالید و آنها را روی هم قرار دهید. سپس رو و اطراف کیک را با کرم بپوشانید و با کرم گاناش و میوه‌های تابستانی بیارائید.

 

روش تهیة کرم آلبالو

آلبالوها را همراه با شکر در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد و نرم شود. سپس آن را پوره کنید و در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌‌ماری حل کنید. حالا محلول ژلاتین را درون پورة آلبالو بریزید و همینکه آلبالو کاملا خنک شد، آن را با خامة فرم گرفته مخلوط کنید.

 

روش تهیة کرم گاناش

برای تهیه کرم گاناش، 100 گرم خامه را گرم کنید و 250 گرم شکلات خرد کرده به آن بیفزائید و هم بزنید تا شکلات در خامه آب شود.

برچسب ها: کیککرم گاناشکیک میوه های تابستانیطرز تهیه کیک میوهطرز تهیه میوه گاناش تعداد بازديد: 686 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است