Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 09:20

كيك سورپرايز نارگيلي

كيك سورپرايز نارگيلي

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي ١٢ - 14 نفر

مواد لازم مياني

سفيده تخم‌مرغ  ٢ عدد

 پودر نارگيل  ١٧٠ گرم

پودر شكر  ١٥٠ گرم

مواد لازم برای تهیه کیک

تخم‌مرغ   ٣ عدد

شكر    ١٨٥ گرم

وانيل شكري   یک‌چهارم قاشق چایخوری

شير   ١٤٥ ميلي‌ليتر (یک‌دوم پیمانه بعلاوه 2 قاشق سوپخوری)

روغن مايع   ١١٥ ميلي ليتر (یک‌دوم پیمانه سرخالی)

آرد   ٣٠٠ گرم

بيكينگ پودر   ٢ قاشق چایخوری

پودر كاكائو   ٣ قاشق سوپخوری

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنيد تا اندکی کف کند و سفید شود (نیازی به فرم گرفتن آن نیست!).

آن‌گاه پودر شكر و پودر نارگيل را به آن بيفزائيد و با همزن برقی هم بزنید.

سپس از این مخلوط توپ‌هایی بسازید و آنها را تا آماده شدن کیک، در یخچال نگه دارید.

حالا به این ترتیب مایه کیک را فراهم کنید.

تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانيل را در حدود ١٠ دقيقه با همزن برقی بزنيد تا کمرنگ و سبک شوند.

سپس روغن مایع و شير را به آرامی و همزمان به این مایه بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.

حالا آرد، بيكينگ‌پودر و پودر کاکائو را الک كنيد و در سه نوبت به مایه بيفزائيد و مخلوط کنید.

مراقب باشید که مایه کیک را زیاد هم نزنید، چون پف کیک از بین می‌رود.

اکنون قالب ميان‌تهي را به قطر ٢٤-٢٥ سانتيمتر با اسپري روغن مخصوص قنادی چرب کنید و آرد بپاشید.

سپس یک‌سوم از مايه کیک را درون قالب بریزید و توپ‌های فراهم کرده نارگیلی را كنار هم و دایره‌وار، وسط قالب روي مایه کیک بچینید.

اینک باقیمانده مایه را به آرامی داخل قالب بریزید و رویش را صاف کنید.

آن‌گاه کیک را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.

 

 

برچسب ها: کیککیک نارگیلیآشپزباشیشور و شیریننارگیلكيك سورپرايز نارگيلي تعداد بازديد: 936 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است