Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 00:41

كیك انبه و آناناس

كیك انبه و آناناس

shooroshirin6

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن مایع 180 میلی لیتر

                   

 شكر 180 گرم

 

وانیلین یك چهارم قاشق چایخوری

 

تخم مرغ  3 عدد درشت

 

انبه پوره كرده 3 عدد

 

كمپوت آناناس ریز خرد كرده  4 حلقه

 

آرد 375 گرم

 

بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری

 

بیكینگ سودا یك دوم قاشق چایخوری

 

نمك یك چهارم قاشق چایخوری

 

آب آناناس 125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب میان تهی را به شكل رینگ و به قطر 23 سانتیمتر، چرب نمائید. آن‌گاه روغن ، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا انبه و آناناس را افزوده و مخلوط سازید. اكنون مواد خشك را با هم مخلوط و الك كنید و آن را همراه با آب آناناس به‌طور یك در میان، درون مایه فراهم كرده بریزید.

اینك مایه كیك را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 30-40 دقیقه، در فر بپزید. كیك را روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنك شود. آن‌گاه كیك را با كرم پنیر و گل‌های خشك آناناس بیارائید.

یادآوری: برای تهیه كرم پنیر؛ 120 گرم پنیر ماسكارپونه را همراه با یك چهارم قاشق چایخوری وانیلین، با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس 60 گرم كره نرم را كم‌كم به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید. حالا 200 گرم پودر شكر نرم و الك كرده را كم‌كم به كرم افزوده و مخلوط سازید.

 

برچسب ها: آناناسكیك انبه و آناناسکیک آناناس و انبهکیک آناناسکیک انبهانبه تعداد بازديد: 1048 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است