Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 25 تیر 1397 - 10:31

کیک جنگل سیاه

کیک جنگل سیاه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر:

تخم‌مرغ 5 عدد

شکر 125 گرم

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

آب‌جوش 1 قاشق سوپخوری

آرد 80 گرم

آرد ذرت 20 گرم

پودر کاکائو 25 گرم

بیکینگ‌پودر یک‌چهارم قاشق چایخوری

کمپوت آلبالو 1 قوطی

خامة فرم گرفته 500 گرم

شکلات رنده کرده حدود 200 گرم

گیلاس برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

کف قالبی را به قطر 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها را با نیمی از شکر، ‌وانیلین و آب جوش با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

سپس سفیده‌های تخم‌مرغ را نیز با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. حالا باقیمانده شکر را کم کم بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون آرد،‌آرد ذرت، پودر کاکائو و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط و الک کنید.

اینک زرده‌ها و سفیده‌های تخم‌مرغ را به آرامی با یکدیگر مخلوط نمائید و مواد خشک را به آن بیفزائید و به شکل دورانی هم بزنید.

مراقب باشید حجم مایه از بین نرود! آن‌گاه مایه را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 45 دقیقه کیک را بپزید.

سپس کیک را از فر درآورید و بگذارید در قالب خنک شود. حالا کیک را از ارتفاع به سه قسمت تقسیم کنید و هر لایه را با آب آلبالو مرطوب نمائید و خامه فرم گرفته بمالید.

اکنون هسته آلبالوها را بگیرید و آلبالو‌ها را روی خامه بچینید. اینک لایه دیگر کیک را رویش بگذارید و دوباره با خامه و آلبالو بپوشانید.

سپس رو و اطراف کیک خامه بمالید و با شکلات رنده کرده و گیلاس بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیکیک خوشمزهکیک بلک فارستکیک جنگل سیاهطرز تهیه کیک جنگل سیاه تعداد بازديد: 128 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است