Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 00:44

کیک کارامل | طرز تهیه کیک کارامل

کیک کارامل | طرز تهیه کیک کارامل

shooroshirin

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

کیک کارامل | طرز تهیه کیک کارامل

مواد لازم جهت تهیه کیک کارامل:

کره 185 گرم

شکر قهوه‌ای  150 گرم

تخم مرغ  2 عدد

عسل 80 میلی لیتر (یک‌سوم پیمانه)

بادام آسیاب‌کرده 40 گرم

آرد  300 گرم

بیکینگ پودر  2 قاشق چایخوری

دارچین 1 قاشق چایخوری

جوز هندی  1 قاشق چایخوری

زنجفیل 1 قاشق چایخوری

شیر  125  میلی لیتر (یک‌دوم پیمانه)

مواد لازم برای  تهیه شربت :

لیموترش  1 عدد درشت

شکر  160 گرم

آب  60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

دانه هل 4 عدد

چوب دارچین 1 تکه

مواد لازم برای تزئین کیک:

شکلات آبکرده   150گرم

پرک بادام  70 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

طرز تهیه کیک کارامل

به منظور پخت این کیک فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میان تهی را به قطر 22 سانتیمتر  چرب نمائید. آن‌گاه کره و شکر قهوه‌ای را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا صاف و یکدست شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌ یکی  افزوده و به هم زدن ادامه دهید. حالا عسل و بادام را  بیفزایید و فقط در حد مخلوط شدن مواد، هم بزنید.

اکنون مخلوط آرد، بیکینگ پودر، دارچین، جوز هندی و زنجفیل را همراه با شیر، به طور یک در میان به مایه بیفزائید و به کمک لیسک هم بزنید.

آن‌گاه مایه کیک کارامل فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 30 – 40 دقیقه در فر بپزید.

سپس کیک کارامل را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، شربت را رویش بریزید. 10 دقیقه صبر کنید و بعد کیک را از قالب جدا نمائید و روی پنجره سیمی خنک کنید. اینک شکلات آبکرده را روی کیک کارامل بریزید و آن را پرک بادام بیارائید.

روش تهیه شربت کیک کارامل: آب لیموترش را بگیرید و با شکر و آب در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

سپس هل و دارچین را افزوده و شربت را 2 دقیقه بجوشانید حالا شربت را صاف کنید و به مصرف برسانید

برچسب ها: کیک کاراملکیک پزیطرز تهیه کیک کاراملآموزش کیک کاراملنحوه پخت کیک کاراملدستور پخت کیک کاراملدرست کردن کیک کارامل تعداد بازديد: 783 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است